Edward Beerthuizen versterkt adviesbureau Vintura

01 juli 2013 Consultancy.nl

Edward Beerthuizen (1978) is begin juni is als Senior Consultant in dienst getreden bij Vintura. Hij heeft 8 jaar ervaring in verschillende functies en is een specialist in lean manufacturing. Beerthuizen versterkt het Business Performance team van het adviesbureau uit Baarn.
 
Vintura is een internationaal gericht consultancykantoor met een focus op Life Sciences en Food & Beverage. Het consultancykantoor heeft zo'n 20 adviseurs in dienst.
 
Na het behalen van zijn studie MSc. in Mechenical Engineering aan de TU Delft begon Edward Beerthuizen zijn loopbaan medio 2004 bij ingenieursbureau Triple M*. Na 1,5 jaar maakte hij de overstap naar Amgen - een bedrijf op het gebied van humane geneesmiddelen in de biotechnologische industrie - waar hij diverse leidinggevende functies bekleedde binnen de supply chain / operations unit. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij de biotechspecialist uit Breda besloot hij om als zelfstandig ondernemer verder te gaan (‘Beerthuizen Management’). Tussen eind 2011 en mei 2013 vervulde Beerthuizen interim supply chain management rollen bij o.a. Bausch + Lomb, BakerCorp en Amgen.
 
Edward Beerthuizen - Vintura
 
Overige recente benoemingen bij Vintura:
- Ewoud Ravenshorst Senior Consultant bij Vintura (november 2012)
- Bart Jan van Hasselt en Berber Rischen naar Vintura (oktober 2012)
- Remco Jansen versterkt Healthcare team van Vintura (september 2012)
 
* Triple M is in 2008  overgenomen door het ingenieursbureau Iv-Groep.

Nieuws

Meer nieuws over