Ewoud Ravenshorst Senior Consultant bij Vintura

22 november 2012 Consultancy.nl

Ewoud Ravenshorst (31) is als Senior Consultant in dienst getreden bij Vintura. Hij is afkomstig van &samhoud, waar hij de afgelopen 4 jaar werkzaam was op het gebied van onder andere strategie, leiderschap & ontwikkeling en verandermanagement. De ervaren consultant versterkt het Business Strategy / Healthcare team van het adviesbureau uit Baarn.
 
Vintura is een internationaal gericht consultancykantoor met een focus op Life Sciences en Food & Beverage. Vintura heeft zo'n 20 adviseurs in dienst.
 
Over Ewoud Ravenshorst
Ewoud Ravenshorst heeft een MSc. in Technology Management behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij begon zijn loopbaan als Management Trainee bij Stork, waar hij betrokken was bij uiteenlopende (internationale) opdrachten. Begin 2009 maakte hij de overstap naar de adviesbranche en trad hij in dienst als Consultant bij &samhoud. In de ruim 4 jaar bij het organisatieadviesbureau werkte hij voor klanten in diverse branches.

Ewoud Ravenshorst - Vintura
 
Derde versterking in korte tijd
De indiensttreding van Ewoud Ravenshorst is de derde versterking voor Vintura in korte tijd. Vorige maand versterkte Vintura zich met Bart Jan van Hasselt (Senior Consultant) en Berber Rischen (Consultant). En eind augustus werd het Healthcare team uitgebreid met de benoeming van voormalig KPMG Advisory consultant Remco Jansen.

Nieuws

Meer nieuws over