Bart Jan van Hasselt en Berber Rischen naar Vintura

22 oktober 2012 Consultancy.nl

Per 1 oktober zijn twee nieuwe ervaren management consultants gestart bij Vintura. Bart-Jan van Hasselt is als Senior Consultant in dienst getreden en versterkt het Business Strategy/Pharma team. Hij is afkomstig van de Nederlandse postorder-apotheek DocMorris en heeft daarvoor gewerkt bij o.a. A.T. Kearney en Monitor. Berber Rischen, die hiervoor werkzaam was bij DSM, is aangesteld als Consultant en maakt deel uit van het Business Performance Team.
 
Vintura is een boutique adviesbureau uit Baarn met een functionale focus op Strategy en Procurement. Eind 2010 vierde het adviesbureau haar 10-jarig jubileum.
 
Bart-Jan van Hasselt
Bart-Jan van Hasselt ging na zijn studie aan de Nijmegen School of Management als consultant aan de slag en heeft ruime ervaring opgedaan bij onder andere Monitor Group (4 jaar) en A.T. Kearney (3 jaar). Medio 2011 trad hij in dienst als DocMorris Apotheke, waar hij als Senior Project Manager Business Development verantwoordelijk werd voor de verdere uitbreiding van de online apother.
 
Berber Rischen
Berber Rischen speelde tophockey en kreeg na haar propedeuse Bouwkunde aan de TU Delft de kans om te studeren en hockeyen aan Kent State University in Amerika. Behaalde hier haar BBA en vervolgens een MBA aan de University of Maryland. Hierna begon ze met werken bij DSM (Anti-Infectives), waar ze in ruim drie jaar tijd een functie heeft gehad als Plant controller, Business controller (incl. Commercial control) en daarnaast key user bij de SAP implementatie en board member van DSM NEXT Europe.

Vintura - Bart Jan van Hasselt en Berber Rischen

Eerder dit jaar versterkte Vintura haar Healthcare team met de benoeming van Remco Jansen.

Nieuws

Meer nieuws over