Consultancykantoor Vintura viert 10-jarig jubileum

19 oktober 2010 Consultancy.nl

Vintura, een middelgroot consultancykantoor uit Baarn, viert volgende maand haar 10-jarig jubileum. Het adviesbureau, in augutus 2000 opgericht door ex-PwC adviseur Gérard Klop, viert de bijzondere mijlpaal op 11 november op het landgoed ‘Jachtslot de Mookerheide’ in Molenhoek.

Tijdens het event zal Gérard Klop terugkijken naar de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar. Daarnaast zullen Jeroen Smit (onderzoeksjournalist) en prof. dr. Sweder van Wijnbergen (voormalig Secretaris-generaal bij het Ministerie van EZ) optreden als keynote sprekers. De gasten zullen ieder vanuit een eigen perspectief ingaan op de concurrentiepositie van de BV Nederland, de ontwikkelingen die daarbij een cruciale rol spelen en de rol van leiderschap daarbinnen. Het event wordt afgesloten met een borrel en diner.

Vintura - 10-jarig jubileum

Sterke track record opgebouwd
Ter ere van het jubileum heeft Vintura een tevredenheidsonderzoek gehouden onder klanten. Uit het onderzoek, gehouden onder meer dan 80 klanten, blijkt dat Vintura een sterke track record heeft opgebouwd. Maar liefst 97% van klanten waardeert Vintura met een gemiddelde cijfer van 8,0 of hoger. En de helft van cliënten geeft aan dat ze het adviesbureau in de toekomst aan zouden bevelen in hun eigen netwerk. Daarnaast beoordelen klanten in het onderzoek de adviseurs van Vintura op 17 gedetailleerde aspecten. Gebieden waar de consultants hoog op scoren zijn o.a. ‘Integral and conceptual approach’, ‘Project management competencies’ en ‘Result-driven attitude’.

Over Vintura
Vintura is een middelgroot adviesbureau met een functionale focus op Strategy en Procurement en een Industrie focus op Life Sciences en Food. Vintura heeft 20 adviseurs in dienst en is gevestigd in Baarn.

Nieuws

Meer nieuws over