Remco Jansen versterkt Healthcare team van Vintura

08 september 2012 Consultancy.nl

Remco Jansen (39) is eind augustus als Principal Consultant in dienst getreden bij Vintura. Hij is afkomstig van KPMG Advisory, waar hij de afgelopen 1,5 jaar werkzaam was in de zorgtak. De ervaren consultant versterkt het Business Strategy/Healthcare team van Vintura.
 
Vintura is een boutique adviesbureau uit Baarn met een functionale focus op Strategy en Procurement. Eind 2010 vierde het adviesbureau haar 10-jarig jubileum.
 
Remco Jansen - Vintura

Remco Jansen
Na het afronden van zijn MSc. in Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven begon Remco zijn loopbaan eind 1998 bij Accenture. Na bijna 9 jaar bij het Amerikaanse adviesbureau maakte hij de overstap naar de Corporate Strategy praktijk van Boer & Croon. In de 4,5 jaar bij Boer & Croon specialiseerde hij zich in met name de zorgbranche. Tussen juni 2011 en augustus 2012 was hij in dienst van KPMG, waar hij ervaring heeft opgedaan in de Healthcare praktijk van KPMG in de VS en in Nederland. Remco heeft tevens diverse publicaties en presentaties op zijn naam staan.

Nieuws

Meer nieuws over