Monitor

Monitor was een strategieadviesbureau dat zich richtte op topmanagementproblemen. Monitor werd in 1983 opgericht door strategie- en managementadviseur Michael Porter en vijf andere ondernemers. Sinds de oprichting groeide Monitor tot een leidend internationaal strategieadviesbureau, met kantoren in 16 landen en meer dan 1,200 adviseurs.

Overgenomen door Deloitte
In november 2012 werd Monitor overgenomen door Deloitte. Alle 1,200 strategie consultants van Monitor werden geïntegreerd in de strategy consulting praktijk van Deloitte Consulting. Door de overname verstevigde Deloitte haar positie in de wereldwijde markt voor strategische adviesdiensten.

Over Monitor
Monitor focust zich op drie dienstgebieden. Allereerst doet Monitor strategie- en management-adviesprojecten voor senior management teams, op gebieden van significante strategische betekenis voor de klantenorganisatie. Onze projecten kunnen zo kort zijn als enkele maanden of lange termijn transformaties betreffen. Ten tweede ontwerpen en implementeren we capaciteitvergrotende programma’s om nieuwe vaardigheden en benaderingen te introduceren, zodat klanten sneller zelfstandig kunnen groeien. Als laatste leveren we financiële adviesdiensten aan zowel multinationals als private equity klanten.

Nederlandse markt
Monitor biedt diensten aan klanten op de Nederlandse markt via zijn kantoren in het Verenigd Koninkrijk (Londen) en Duitsland (München).

Monitor | Nieuws