Bain & Company Amsterdam Nederland breidt management team uit

14 september 2007 Bain & Company

Bain & Company heeft haar management team uitgebreid met Stephen Bertrand, partner, en René van der Velden, manager. De uitbreiding is een gevolg van de snelle groei van de Amsterdamse vestiging. In het Amsterdamse kantoor werken momenteel 70 consultants.

"De uitbreiding is zowel een verbreding als een verdieping van de slagkracht van Bain & Company", aldus Raj Pherwani, Managing Partner, Amsterdam. "Stephen en René zullen onze lokaal beschikbare kennis en kunde versterken om Nederlandse klanten nog beter te helpen hun positie te versterken."

Stephen Bertrand

Stephen Bertrand is sinds 1997 bij het strategy consulting kantoor en heeft een ruime internationale ervaring opgebouwd in strategie en operationele vraagstukken. Zijn sectorexpertise ligt in de telecommunicatie, technologie en private equity. Eerder werkte hij vanuit Bain-kantoren in Toronto, San Francisco, London en Sydney. Daarvoor werkte hij in diverse managementfuncties bij banken in Canada en Bermuda. Stephen Bertrand haalde magna cum laude een Master en Bachelor's diploma in moleculaire biologie aan de Universiteit van Ottawa. Hij heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Richard Ivey School of Business aan de Universiteit van Western Ontario.

René van der Velden

René van der Velden maakte onlangs de overstap van Monitor naar Bain & Company. Hij heeft internationale ervaring in corporate en business unit strategie, groeistrategie in snelgroeiende economiën en fusies en overnames. Zijn sectorexpertise ligt de in technologie, media & telecommunicatie, consumenten goederen, private equity, professionele en financiële dienstverlening. René van der Velden studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht en bedrijfskunde aan de Universiteit van Innsbruck. Hij specialiseerde zich verder in corporate strategy met een studie aan INSEAD.

Bain & Company

Bain & Company is een toonaangevend wereldwijd adviesbureau wat klanten helpt op het gebied van strategie, operatie, technologie, organisatie en fusies & overnames. Bain is opgericht in 1973 vanuit het principe dat Bain consultants altijd hun succes kunnen meten op basis van het financiële resultaat van de klant. Met 36 kantoren in 24 landen werkt Bain voor 3,600 grote multinationale, private equity en andere ondernemingen verspreid over alle sectoren.

Nieuws