Sharon Koenen maakt overstap van BCG naar Vintura

03 oktober 2013 Consultancy.nl

Sharon Koenen is begin september als Consultant gestart bij Vintura. Zij maakte de overstap van Boston Consulting Group, waar ze de afgelopen 1,5 jaar werkzaam was als Associate. Bij Vintura gaat Sharon haar kennis en ervaring op het gebied van strategie, pharma en healthcare breed inzetten.

Na het behalen van haar Bachelor of Science in Biomedische/Neurowetenschappen in Utrecht volgde Sharon de masteropleiding ‘Public Health’ aan de École des Hautes Études en Santé Publique (EHESP), een business school gevestigd in Rennes en Parijs dat zich specialiseert in de zorg. Tijdens haar studies heeft ze stages gehad bij GGZ instellingen, in Tanzania (agri-sector) en werkte ze als onderzoeks-assistent voor de EHESP. Ze studeerde af bij de World Health Organisation (WHO), een organisatie van de Verenigde Naties die zich inzet voor de gezondheid van mensen wereldwijd. Na het afronden van een vervolgproject bij de WHO maakte ze eind 2011 de overstap naar BCG Nederland.

Vintura - Sharon Koenen

Derde versterking

Het is voor het consultancykantoor uit Baarn de derde versterking dit jaar. In juli maakte Remco Lassche de overstap van KPMG Plexus en een maand daarvoor versterkte Edward Beerthuizen het Business Performance team van Vintura.

Nieuws

Meer nieuws over