Selim Kandemir wint SeederDeBoer UT Scriptieprijs

10 december 2013 Consultancy.nl

Selim Kandemir heeft de SeederDeBoer Scriptieprijs van de Universiteit Twente (UT) in de wacht gesleept. Hij ontving de prijs eind november uit handen van René Seeder, mede-oprichter* van het Hilversumse organisatieadviesbureau. Naast de erkening kreeg Kandemir ook een geldbedrag van € 1.000 en de kans om een dag mee te lopen met adviseurs van SeederDeBoer.

Deelname aan de SeederDeBoer Scriptieprijs was open voor alle UT studenten die in het afgelopen jaar hun Bachelorscriptie hebben afgerond met een 8 of hoger. Een onafhankelijke jury** beoordeelde vervolgens alle scripties aan de hand van diverse criteria, waaronder relevantie, leesbaarheid en wetenschappelijke adequaatheid. Na een zorgvuldige beoordeling bleken er twee scripties boven de rest uit te steken, de scripties van Selim Kandemir en Vincent de Wolf, waarbij de keuze uiteindelijk viel op de eerstgenoemde.

Selim Kandemir wint SeederDeBoer UT Scriptieprijs

De winnaar werd geroemd om zijn uitgebreide theoretisch kader en de praktische relevantie van zijn scriptie. “Een prachtige prestatie, geweldig gedaan” aldus René Seeder. In een reactie op zijn prijs laar Kandemir weten dat hij nog niet precies wat hij na zijn afstuderen gaat doen (werken of promoveren), maar dat hij uitkijkt naar de kennismaking met het adviesbureau. “Het lijkt me in elk geval leuk om een dag met SeederDeBoer in de praktijk mee te lopen”.

Hoewel Kandemir er met de prijs vandoor ging, sprak Seeder ook lovende woorden over nummer twee, Vincent de Wolf. “Een goed leesbaar en geformuleerd stuk, dat kort en krachtig geschreven is” aldus de SeederDeBoer partner.

SeederDeBoer UT-Scriptieprijs

Adviesbureau SeederDeBoer had zich dit jaar voor de tweede keer verbonden aan de Scriptieprijs van de Universiteit Twente. Vorig jaar werd de award binnengesleept door Jos Kamp.

* SeederDeBoer is in 2005 opgericht door Capgemini en EY alumni René Seeder en Pieter de Boer.

** De jury bestond uit René Seeder, Albert Visscher (beide SeederDeBoer) en de professoren Celèste Wilderom, Holger Schiele en Rez Kabir (Universiteit Twente).

Nieuws

Meer nieuws over