Jos Kamp wint SeederDeBoer Scriptieprijs Uni. Twente

30 november 2012 Consultancy.nl

Jos Kamp heeft de SeederDeBoer Scriptieprijs van de Universiteit Twente (UT) in de wacht gesleept. Hij ontvangt een geldbedrag van € 1.000 en krijgt de mogelijkheid om een dag mee te lopen met adviseurs van het organisatieadviesbureau uit Hilversum.
 
Alle studenten met een scriptie die in het afgelopen jaar met een 8 of hoger waren beoordeeld maakte kans op de ‘SeederDeBoer Scriptieprijs’. Van alle proefschriften werd een top 5 samengesteld door de jury – UT professoren Celeste Wilderom, Holger Schiele en Rez Kabir. Het adviesbureau heeft vervolgens geholpen de top 3 te selecteren en de uiteindelijke winnaar. De belangrijkste criteria waren relevantie, leesbaarheid en wetenschappelijke adequaatheid.
 
SeederDeBoer - Scriptieprijs
 
De jury over de scriptie van Jos Kamp: “De proefschrift van Jos Kamp is helder en goed geformuleerd, to the point, met waardevolle aanbevelingen in de logistiek”.
 
Jos Kamp laat in een reactie weten dat hij de award niet had verwacht. “Ik ben echt verbijsterd. Ik twijfelde aan mijn theoretische grondslagen, dus ik had niet verwacht vandaag te winnen. Ik kijk er echt naar uit om een dag in de praktijk mee te lopen. Het zal nuttig zijn in de praktijk te zien hoe  werken als een consultant er uitziet”.

Nieuws

Meer nieuws over