Brown Paper Company op 12de plek in MT100 2013

25 november 2013 Consultancy.nl

The Brown Paper Company (BPC) staat dit jaar op de 12e plek van de MT100 (categorie Management & Organisatie), een ranking van de beste adviesbedrijven in Nederland. “En daar zijn we absoluut trots op” zegt Wessel Berkman, oprichter en directeur van het adviesbureau uit Bilthoven.
 
"In 2011 stonden we op de 14e plek, dit jaar stijgen we naar de 12e plek. Dat staat voor 14,3% groei, daar zijn we erg blij mee” zegt Berkman. Ook benadrukt hij dat de top 20 juist wordt gedomineerd door grote spelers. “Zeker met een plek tussen de grote en vaak traditionele organisaties zoals EY, KPMG en McKinsey & Company mogen we tevreden zijn" aldus Berkman. Naast BPC is Pentascope het enige managementadviesbureau in de lijst dat opereert met minder dan 100 organisatieadviseurs en projectmanagers.
 
The Brownpaper Company
 
Op de vraag waarom Brown Paper Company zo goed scoort onder managers wijst Berkman naar hun onderscheidende aanpak. “De markt is veel in beweging. De klant heeft niet langer alleen behoefte aan professionele, kwalitatief hoogstaande advisering, maar ook aan adviseurs die zich onderscheiden. En dat is precies waar wij ons op richten. Met The Brown Paper Company lopen we hierin voorop, en daar zijn we trots op”.
 
Zie de volledige MT100 2013 ranking (M&O) voor meer informatie.

Nieuws

Meer nieuws over