Roger Peverelli en Maton Sonnemans top marketeers

05 augustus 2013 Consultancy.nl

Roger Peverelli en Maton Sonnemans, partners bij VODW, zijn door het Tijdschrift voor Marketing gekozen tot een van de top 100 meest inspirerende marketeers van Nederland.
 
Het magazine vroeg een grote groep marketeers om een lijst op te stellen van de in hun ogen top 3 meest inspirerende marketeers. Uit alle inzendingen creëerde de jury van het Tijdschrift voor Marketing een top  100. In de lijst staan onder meer Pieter Swart (CEO Coolblue), Michel Schaeffer (Marketingdirecteur Bol.com), Tex Guning (CEO TNT Express), Roel Welsing (Hoofd Marketing Triodos Bank) en VODW adviseurs Roger Peverelli en Maton Sonnemans.
 
“Wij zijn er natuurlijk trots op dat Roger en Maton zijn opgenomen in de prestigieuze lijst. Een mooi teken van waardering en erkenning” laat VODW in een reactie op het nieuws.
 
Roger Peverelli en Maton Sonnemans

Roger Peverelli

Roger Peverelli is partner bij VODW en al meer dan 20 jaar werkzaam voor het adviesbureau. Als specialist op het gebied van financiële dienstverlening adviseert hij banken en verzekeraars in binnen- en buitenland op het gebied van marktstrategie, innovatie en commerciële vraagstukken. Daarnaast is hij mede-auteur van het boek 'Reinventing Financial Services. What consumers expect from future banks and insurers’ geschreven.

Maton Sonnemans

Maton Sonnemans (1964) is vanaf 1989 actief als strategisch marketingadviseur en is een van de acht partners van VODW. Bovendien heeft hij het Center voor Marketing Leadership opgezet, waaruit hij samen met Professor Ruud Frambach de komende jaren elk jaar twee nieuwe AIO’s zal begeleiden op weg naar hun promotie, met onderzoek naar marketing leadership.

Nieuws

Meer nieuws over