&samhoud Foodlab krijgt 3 natuurlijke genboosters

30 augustus 2013 Consultancy.nl

Update 1 november 2013: DNA restaurant &samhoud foodlab blijkt een hoax.

Eind juli liet Salem Samhoud (de oprichter van adviesbureau &samhoud) plannen doorschemeren om samen met topchef Moshik Roth een tweede restaurant te openen in Nederland.
 
Het nieuwe restaurant – genaamd ‘&samhoud Foodlab’ – wordt het eerste restaurant ter wereld dat natuurlijk DNA zal verwerken in haar gerechten. Inmiddels zijn er meer details over het revolutionaire gastronomische concept vrijgegeven. Zo zal de opening van het restaurant plaatsvinden op donderdag 31 oktober, “ergens in Amsterdam” aldus Roth. Het unieke restaurant zal geopend zijn gedurende de hele dag. Klanten zullen de keuze hebben uit maaltijden of diverse shakes. Een driegangen maaltijd zal €35 kosten en een shake €5.

&Samhoud Foodlab
 
Daarnaast is bekend geworden welke genboosters een plek zullen krijgen op de menukaart. Het betreft 3 natuurlijke genboosters die lichaam en geest een boost moeten geven. De NeuroBooster voor optimale concentratie- en retentievermogen, de RejuvinationBooster voor vertraging van het ouderdomsproces en de EnergyBooster voor een hoger energieniveau. De DNA extracten die in de gerechten worden verwerkt, zijn door het  Centre for Enhanced Food (CFEF) middels restrictie-enzymen geïsoleerd.

Nieuws

Meer nieuws over