TriFinance EK hockeykampioenschap van start in Belgie

16 augustus 2013 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Morgen gaat het EK hockey voor Europese landenteams van start in het Belgische Boom. De Nederlandse dames, gezien als de topfavoriet voor de titel, komen op de openingsdag in actie tegen Ierland. Ook de Nederlandse mannen behoren tot een van de favorieten – hun eerste wedstrijd is op zondag tegen Ierland.

Tijdens de TriFinance Eurohockey Championships zullen de top 8 Europese landenteams, zowel bij de Dames als bij de Heren, strijden voor de titel van Europees Kampioen. De organisatie ligt in handen van de Koninklijke Belgische Hockeybond (KBHB) en de club Braxgata uit Boom. De finale bij de dames wordt gespeeld op zaterdag 24 augustus, de finale bij de heren zal op zondag 25 augustus gespeeld worden.

TriFinance Eurohockey Championships 2013

Voor thuisland Belgie is het EK hockey het grootste sportevenement sinds Euro 2000, het EK voetbal dat samen met Nederland werd georganiseerd.

TriFinance hoofdsponsor
Adviesbureau TriFinance heeft zich verbonden als hoofdsponsor en naamgever van het sportevenement, waardoor het hockeykampioenschap bekend staat als de ‘TriFinance Eurohockey Championships’. “We zijn extreem blij dat we een grote bijdrage kunnen leveren aan zo’n geweldig evenement als het EK hockey” zegt Tom Van den Heuvel, mede-oprichter van het adviesbureau.