9 professionals van adviesbureaus in HR Top 100

01 december 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Op maandag 8 december reiken P&O Actueel, HRcommunity en RaymakersvdBruggen de ‘HR Top 100 Awards’ uit aan HR-leiders die anderen inspireren met hun visie. In de lijst van toonaangevende HR-managers staan negen professionals werkzaam in de adviesbranche.

De HR Top 100 biedt een podium aan de meest invloedrijke of innovatieve HR-leiders van Nederland. Het event wordt georganiseerd door P&O Actueel (vakblad voor HRMers), HRcommunity (platform voor de ontwikkeling van human resources en change management) en RaymakersvdBruggen (HR-dienstverlener). Samen stelden zij de afgelopen maanden een lijst op van de 100 beste HR-leiders uit Nederland. Een overzicht van de kanshebbers werkzaam binnen de adviesbranche:

9 professionals van adviesbureaus in HR Top 100

Op maandag 8 december wordt de aftrap gegeven van het programma in de Kruitfabriek te Muiden. Er worden enkele keynote speeches gegeven, met aansluitend een diner en tot slot worden om 21.20 uur de winnaars bekendgemaakt.

HR TOP 100 - Sponsors

Quintop Management Consultants is als silver sponsor bij het evenement betrokken.

* Bert Ferwerda was ten tijde van de nominatie nog werkzaam bij de Rabobank. Per 1 november is hij CHRO van Big 4 kantoor KPMG.