TriFinance hoofdsponsor Eurohockey Championships

12 juni 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau TriFinance heeft zich verbonden als hoofdsponsor en naamgever van de 'Eurohockey Championships', een hockeykampioenschap voor Europese landenteams. De TriFinance Eurohockey Championships vindt van 17 tot 25 augustus 2013 plaats in België.
 
Tijdens de TriFinance Eurohockey Championships zullen de top 8 Europese landenteams, zowel bij de Dames als bij de Heren, striden voor de titel van Europees Kampioen. De organisatie ligt in handen van de Koninklijke belgische Hockeybond (KBHB) en de club Braxgata uit Boom.
 
"In België staat hockey voor heel veel dynamiek en ambitie. We durven ons daarin te herkennen, daarom ook onze keuze om title sponsor te worden! Ook in Nederland, onze tweede thuismarkt, is hockey bijzonder populair. Kortom, EuroHockey 2013 geeft ons heel wat belangrijke en sportieve visibiliteit" zegt Tom Van den Heuvel, directielid bij het adviesbureau.

 
TriFinance en hockey
De komenden maanden heeft TriFinance diverse activiteiten gepland in aanloop naar het toernooi. Zo gaan medewerkers voor augustus nog op 'hockey clinics' en bezoeken ze – als onderdeel van het jaarlijkse personeelsevenement – de oefenwedstrijd tussen België en Engeland.
 
Over TriFinance
TriFinance is in 2002 opgericht in België en specialiseert zich in finance en control. Het consultancykantoor heeft inmiddels circa 500 consultants verspreid over kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen, Gent, Louvain-la-Neuve en Düsseldorf.

Nieuws

Meer nieuws over