Martijn Ollefers versterkt VODW Digital Marketing tak

24 juli 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Martijn Ollefers is begin juni als Senior Manager gestart bij VODW. Hij is afkomstig van Aegon, waar hij operationeel verantwoordelijk was voor de Nederlandse e-commerce activiteiten van de financiële dienstverlener. Ollefers gaat zich bij het strategie en marketing adviesbureau uit Leusden bezighouden met Digital Marketing, waaronder web, social en mobile proposities.
 
Ollefers begon zijn loopbaan als adviseur bij Winkelman en Van Hessen, een communicatie-adviesbureau met vestigingen in Den Haag en Amsterdam. Vervolgens maakte hij de overstap naar Duinrell, waar hij aan de slag ging als Marketing & Sales Manager. Na een aantal jaar te hebben gewerkt bij het pretpark in Wassenaar trad hij in dienst bij Aegon, waar hij ervaring opdeed in verschillende marketingfuncties, gericht op zowel de offline als online markt. In zijn meest recente functie was hij Manager e-commerce bij Aegon Bank.
 
Martijn Ollefers - VODW
 
De nieuwe VODW consultant is gespecialiseerd in onder meer digitale marketing, online & mobile marketing, sales & service, change management en business re-design. Martijn Ollefers heeft zijn MBA afgerond met als specialisatie changemanagement.