Adviesbureau TWST zoekt ondernemende adviseurs

18 juli 2013 Consultancy.nl

TWST, een organisatieadviesbureau uit Naarden, is vanwege uitbreiding van de projectenportefeuille op zoek naar nieuwe ondernemende adviseurs. De gezochte consultants hebben minimaal 2 jaar ervaring als adviseur.

Adviesbureau TWST is begin 2011 opgericht door adviseurs van Big 4 kantoren. Het adviesbureau helpt opdrachtgevers met het vergroten van hun commerciële slagkracht of het professionaliseren van de dienstverlening. Ze doen dat zowel via de 'harde' kant (structuur, processen, managementinformatie) als de 'zachte' kant (leiderschap, teameffectiviteit, gedrag).

“Als TWST voeren wij opdrachten uit voor een divers speelveld aan professionele dienstverleners, waar onder advocatenkantoren, ICT-organisaties, accountantskantoren maar ook universiteiten en woningcorporaties. We zijn daar succesvol in en zijn daarom op zoek naar ondernemende en gepassioneerde adviseurs met minimaal 2 jaar werkervaring”, zegt Huib Ribbens van TWST.

TWST zoekt ondernemende adviseurs

De ideale kandidaat heeft volgens Ribbens het “vermogen om te ondernemen, weet doorbraken te realiseren in ingesleten patronen en daagt zichzelf en zijn collega’s continu uit om anders te kijken en te blijven leren”.

Voor meer informatie over mogelijkheden neem contact op met Huib Ribbens.

Nieuws

Meer nieuws over