Adviesbureau TWST opgericht door Big Four alumni

26 januari 2011 Consultancy.nl

De advieswereld is een nieuw consultancybureau rijker: TWST. Het consultancykantoor is opgericht door vier voormalig adviseurs van Big 4 kantoren - Dictus Nicolai, Huib Ribbens, Tamira Nicolai- van Vught en Simon van der Veer. De management consultants hebben een verleden bij o.a. Arthur AndersenKPMGDeloitte en HPO Center.

TWST is een adviesbureau uit Naarden dat bestuurders en leidinggevenden helpt bij het oplossen van complexe en urgente strategische vraagstukken, zoals dalende klanttevredenheid of achterblijvende omzet. De diensterlening van het adviesbureau richt zich met name op drie pijlers: Leiderschap & Cultuur, Performance verbetering en Corporate governance.

Adviesbureau TWST

Op de vraag wat TWST onderscheidt in de adviesmarkt zegt Huib Ribbens, mede-oprichter van de adviesfirma, het volgende: "TWST onderscheidt zich door uit te blinken in het blootleggen van hoe 'werkt het hier' daadwerkelijk kan bijdragen aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen. Een belangrijke kernkwaliteit die TWST hierbij inzet is dat dan het 'onbespreekbare bespreekbaar' wordt gemaakt om alle informatie op tafel te krijgen".

Nieuws

Meer nieuws over