Magnus adviseurs volgen SAP BI 4.0 Elite Training

10 juli 2013 Consultancy.nl

In juni organiseerde SAP een 5-daagse ‘SAP Business Intelligence 4.0 Elite’ training. Doel van de training was om deelnemers een uitgebreid overzicht te bieden van de complete SAP BusinessObjects 4.0 Suite. Diverse adviseurs van Magnus, een adviesbureau met jarenlange ervaring met SAP dienstverlening, hebben de training bijgewoond.

SAP BI 4.0 Elite Training

Tijdens de 5-daagse training werden alle ins en outs van de producten uit de SAP BI4 Suite* via interactieve sessies behandeld door de in-house experts van de ERP leverancier. Ook werden verschillende nieuwe en relevante onderwerpen, van installatie en configuratie van de suite tot aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HANA en Mobile BI, aangestipt.
 
De ‘SAP BI 4.0 Elite’ training vond plaats van 17 – 21 juni in St. Leon-Rot (deelstaat Baden-Württemberg). De komende maanden worden vergelijkbare trainingen gehouden in Singapore, Sydney, Newtown Square (VS), Bogota en Mexico Stad.
 
Magnus - SAP Training

Klantadvies

Door het volgen van de training zijn de consultants van Magnus voorzien van de laatste kennis in SAP BI mogelijkheden en functionaliteit. “Hierdoor kan Magnus ook in de toekomst haar klanten van een gedegen advies blijven voorzien” aldus het adviesbureau in een persbericht.
 
* Producten onderdeel van SAP BI4 Suite zijn onder meer Analysis for Office, Crystal Reports, Web Intelligence, Explorer, Dashboards en Design Studio.

Nieuws