MT ICT: Top 10 IT detacheerders volgens managers

20 juni 2013 Consultancy.nl

Managers die op zoek zijn naar de inhuur van tijdelijke IT professionals kunnen het beste terecht bij Randstad IT Professionals. Dit blijkt uit de ranking 'De beste ICT-bedrijven 2013' van zakenblad Management Team (MT). De top 3 wordt gecompleteerd door HP en Capgemini. De detacheringstakken van adviesbureaus Atos, KPN, IBM en Ordina staan ook in de detacherings-top 10 van MT.
 
Een overzicht van de beste IT detacheerders:
1 Randstad IT Professionals
2 HP
3 Capgemini
3 KPN
5 Atos
5 IBM
7 Sogeti
8 Brunel
8 Centric
8 Ordina
 
MT ondervroeg 437 leidinggevenden met een (mede)beslissingsbevoegd op ICT-gebied naar welke ICT bedrijven zij zouden aanbevelen aan collega's. Respondenten konden kiezen uit 12 onderzoeks-categorieën: naast 'Detachering' konden ze bijvoorbeeld ook kiezen uit 'Cloud', 'Outsourcing', 'Kantoorautomatisering', 'Consultancy' en 'Beheer en Onderhoud'. Zie het bericht 'KPN en Capgemini beste ICT bedrijven van Nederland' voor de winnaars per categorie.
 
Zie de pagina ‘Rankings’ voor een overzicht van alle rankings van adviesbureaus.
 
Onderzoeksverantwoording
Respondenten werden gevraagd om maximaal 3 ICT bedrijven aan te vinken die zij zouden aanbevelen aan collega’s. Per gekozen dienstverlener werd vervolgens een zestal kenmerken voorgelegd met de vraag waarin ze vooral uitblinken: oplossen klachten, flexibiliteit, tijdsplanning, budgetbewaking, prijs/kwaliteitverhouding, inhoudelijke kennis. De dienstverlener die het vaakst is gekozen is verkozen tot de beste dienstverlener binnen de desbetreffende categorie.

Nieuws