Vitaliteitsbattle met Atos, Capgemini, E&Y en Finext

19 juni 2013 Consultancy.nl

Aankomende vrijdag vindt de ‘Young Professional Vitaliteitsbattle’ plaats in het hoofdkantoor van IBM in Amsterdam. Tijdens het event gaan teams van bedrijven een plan van aanpak ontwikkelen om meer collega’s binnen hun bedrijf aan het sporten te krijgen. De drie beste teams pitchen voor de jury, die uiteindelijk de winnaar bepaalt. Onder de 14 deelnemende teams bevinden zich young professionals van vier adviesbureaus: Atos Consulting, Capgemini, Ernst & Young en Finext.
 
Het initiatief Young Professional Vitaliteitsbattle werd eerder dit jaar gelanceerd door Sport & Zaken in samenwerking met adviesbureau Atos Consulting en De Vonken van 2028.
 
Vitaliteitsbattle
Na een inleiding op het thema ‘vitaliteit op de werkvloer’, gaan de young professionals, met hulp van een Senior Manager, een sportplan van aanpak schrijven. Doel van het plan is om zoveel mogelijk collega’s aan het sporten te krijgen. De teams mogen tijdens de Battle één keer spioneren bij elkaar. Om 15.00 uur moeten ze hun plan inleveren, waarna de jury de plannen beoordeelt op ondere andere haalbaarheid, doelmatigheid, meetbaarheid en creativiteit. De drie beste teams pitchen elk vijf minuten voor de jury, die uiteindelijk de winnaar bepaalt.
 
Vitaliteitsbattle - 2013
 
Winnaar
De winnaar wint een Sport-en BeweegScan t.w.v. €1.500, een online tool die de animo voor hun sportplan onder collega’s toetst. Ook wint het team vier adviesuren van Sport & Zaken, om het plan het komende jaar daadwerkelijk uitvoering te geven. Het Sportiefste Team van de dag wint een Bootcamp.
 
Naast de vier adviesbureaus doen ook 365, Achmea, Gemeente Den Haag, IHC Merwede, KPN, Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijkrelaties, Nationale Nederlanden, NOC*NSF, NS en Randstad mee met de Vitaliteitsbattle 2013.

Nieuws

Meer nieuws over