Eurogroup zoekt topstudenten voor inhousedag

12 juni 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Ben je een ambitieuze student of young professional die een carrière in de consultancybranche ambieert? Dan is Eurogroup Consulting wellicht op zoek naar jou! Het organisatieadviesbureau organiseert ook dit jaar een inhousedag voor ambitieuze academici die als Junior Consultant aan de slag willen gaan. Kandidaten kunnen zich tot 28 juni inschrijven voor het evenement.
 
Tijdens de inhousedag krijg je een goed beeld van het adviesvak en kom je te weten of management consulting goed bij je past. Door middel van een praktijkcase kunnen de studenten laten zien welke talenten en vaardigheden ze in huis hebben. Daarnaast leer je Eurogroup Consulting en de jonge professionals van het adviesbureau ook op een informele manier kennen.
 
De doelgroep zijn studenten of starters met een masteropleiding in een technische of bedrijfskundige richting. Goede studieresultaten en minder dan twee jaar werkervaring zijn een pre. Verder zoekt Eurogroup Consulting mensen die initiatief tonen, andere mensen kunnen mobiliseren en doorzettingsvermogen hebben.
 
Eurogroup Consulting - Inhousedag
 
Interesse?
Voldoe je aan het bovenstaande profiel, sta je stevig in je schoenen en wil jij succesvol zijn binnen een kennisintensieve omgeving? Neem dan voor meer informatie contact op met Jochem Boot. Of stuur direct je CV, motivatie en cijferlijst naar recruitment@eurogroupconsulting.nl.