Nieuw A.T. Kearney kantoor in Amsterdam geopend

03 juni 2013 Consultancy.nl

Het nieuwe kantoor van A.T. Kearney in het centrum van Amsterdam is op vrijdag 24 mei formeel geopend. De feestelijke opening werd verzorgd door Pieter Hilhorst (wethouder Amsterdam), Ton Jonker (directeur van de Amsterdam Economic Board) en de A.T. Kearney topmannen Johan Aurik (wereldwijd Managing Partner) en Nathan Burgers (Managing Partner Benelux).

Eind 2011 maakte A.T. Kearney de verhuisplannen bekend. Het strategie adviesbureau besloot destijds om begin 2013 te verhuizen van haar huidige onderkomen in Amstelveen naar een nieuw kantoor in het IJ, op circa 500 meter van Amsterdam Centraal Station. De keuze viel op het kantorencomplex van IJDock vanwege de luxueuze uitstraling, centrale ligging, toegankelijkheid met OV en de goede parkeervoorzieningen. Het kantoor van A.T. Kearney - circa 1.200 m2 verspreid over de 5de en 6de verdieping - is eerder dit jaar al in gebruik genomen door de consultants van het adviesbureau.

“Voor A.T. Kearney Nederland is dit een bijzonder moment” zegt Nathan Burgers, Managing Partner van A.T. Kearney Benelux. “In 1980 opende A.T. Kearney zijn deuren in Amsterdam en na een periode van 14 jaar in Amstelveen voelt het alsof we weer thuis zijn”.

Een impressie van de opening van het nieuwe kantoor van A.T. Kearney:

Nieuws

Meer nieuws over