Ronald Venderbosch senior adviseur bij PBLQ HEC

04 januari 2013 Consultancy.nl

Ronald Venderbosch (1963) is in dienst getreden bij PBLQ. De ervaren overheidsmanager gaat als senior adviseur aan de slag bij PBLQ HEC, het ICT adviesbureau van zakelijke dienstverlener PBLQ.

PBLQ is een consultancykantoor dat zich richt op de overheidssector. Het adviesbureau is medio 2012 ontstaan uit de fusie tussen Het Expertise Centrum (HEC), ROI en Zenc.

Ronald Venderbosch is bestuurskundige met circa 25 jaar ervaring binnen het Rijk en de gemeente Amsterdam. Zo was hij in de jaren ’80 en ’90 werkzaam bij de Algemene Rekenkamer en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat (onder meer voor het project Betuweroute). Daarna heeft hij enkele jaren als interim manager gewerkt. Vanaf 2003 heeft Venderbosch gewerkt voor de gemeente Amsterdam, waar hij verschillende leidinggevende functies heeft bekleed. Zo was hij actief als directeur van de Dienst Onderzoek en Statistiek, als manager bij de Directie Concern Financiën en als directeur Parkeren bij de Dienst Stadstoezicht. De laatste vier jaar was hij werkzaam als algemeen directeur van de Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer (DIVV). In deze periode heeft hij, naast de eindverantwoordelijkheid van de dienst, leidinggegeven aan een professionaliseringstraject en een dienstbrede reorganisatie.

Nieuws

Meer nieuws over