ConQuaestor adviseur Arjen Beers naar Deloitte

21 mei 2013 Consultancy.nl

Arjen Beers (39), Associate Partner bij ConQuaestor, heeft begin deze maand de overstap gemaakt naar Deloitte Consulting. Binnen de adviestak van het Big 4 kantoor zal hij zich richten op de dienstverlening voor de financiële sector, met een focus op de verzekeringsbranche.
 
Na het afronden van zijn MSc. in Economie begon Arjen Beers zijn loopbaan bij KPMG Consulting. Na de overname van KPMG Consulting door Atos* werd hij in 2002 onderdeel van Atos Consulting. Binnen Atos Consulting was Beers betrokken bij diverse grote transformaties, waaronder op het gebied van procesmanagement, shared services en systeem implementaties. Medio 2006 trad Beers in dienst bij ConQuaestor, dat niet zo lang daarvoor was ontstaan uit een management buy-out van IBM door een grote groep voormalig PwC Consulting adviseurs**. Bij ConQuaestor speelde hij een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de management consulting praktijk. In 2010 werd hij benoemd tot Associate Partner Consulting Financial Services en werd hij verantwoordelijk voor de Insurance praktijk.
 
Arjen Beers naar Deloitte Consulting
 
ConQuaestor
Vorige maand besloot ConQuaestor om te fuseren met Grant Thornton Nederland. Het financieel adviesbureau treedt formeel per 1 juni toe tot het netwerk van Grant Thornton. In de komende periode wordt vormgegeven hoe ConQuaestor binnen Grant Thornton wordt gepositioneerd.
 
Deloitte
Arjen Beers is door Deloitte aangesteld als Senior Manager. “Arjen Beers brengt ervaring in op het gebied van procesoptimalisatie, complexiteitsreductie en  implementatie van wetgeving op het gebied van zorgplicht, transparantie en beloning” aldus het adviesbureau in een reactie op de benoeming.
 
* In juni 2002 kocht Atos Origin (voorganger van Atos) KPMG Consulting in Nederland en Groot-Brittannië voor €657 miljoen. KPMG Consulting werd na de transactie gerebrand naar Atos Consulting.

** ConQuaestor is in april 2004 ontstaan nadat een groep van 21 partners samen met circa 300 adviseurs een management buy-out pleegden van IBM. De consultants kon zich niet vinden in het beleid van de management consulting tak van de IT gigant – de meesten waren afkomstig van PwC Consulting, dat in 2002 wereldwijd werd overgenomen door IBM voor $3,5 miljard.

Nieuws

Meer nieuws over