Nick Jetten Consultant Marketing Intelligence bij VODW

13 januari 2013 Consultancy.nl

Nick Jetten is begin januari in dienst getreden bij VODW als Consultant Marketing Intelligence. Nick Jetten, die onlangs is afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen, versterkt de adviestak van het adviesbureau uit Leusden.

In 2012 rondde Nick Jetten zijn master Econometrics aan de Rijksuniversiteit Groningen cum laude af. Naast zijn studie heeft hij ervaring opgedaan met adviesprojecten voor KLM en mediabureau Isobar. In beide projecten heeft hij ervaren hoeveel kansen en inzichten men kan creëren op basis van bestaande data.

VODW - Nick Jetten

“Nick werkt graag aan projecten die analytisch uitdagend zijn, maar hij schenkt ook veel aandacht aan de sociale en communicatieve componenten van een project. Hij is in staat om structuur aan te brengen in complexe vraagstukken, deze scherp te analyseren en vervolgens de resultaten helder terug te koppelen aan de klant. Door medewerkers mee te nemen in zijn project creëert hij draagvlak binnen een organisatie en zorgt hij uiteindelijk voor een goede overdracht. Nick probeert verder te kijken dan het vraagstuk van de klant en creëert op deze manier waardevolle nieuwe inzichten” aldus VODW in een persbericht.

Nieuws

Meer nieuws over