Management in Motion sessie Workforce Management

16 januari 2013 Consultancy.nl

Op 4 februari organiseert Management in Motion de kennissessie ‘Workforce Management’. Tijdens het event krijgen deelnemers inzicht in hoe organisaties een ‘adaptable workforce’ kunnen creëren. Keynote spreker is Jan Veltman, expert op het gebied van Workforce Strategy en Workforce Management.

Het creëren van een ‘adaptable workforce’ wordt in toenemende mate gezien als een kritische succesfactor om effectief om te gaan met veranderingen waar de huidige marktomstandigheden om vragen. Het ontwikkelen van een ‘adaptable workforce’ behoort tot het aandachtsgebied Workforce Management (WFM), het thema van de kennissessie.

Jan Veltman: Workforce Management Consultant
De kennissessie zal worden gefaciliteerd door Jan Veltman. Hij opereert als onafhankelijk Workforce Management Consultant vanuit zijn bedrijf, The Dutch Management Group. Veltman heeft zijn kennis, vaardigheden en inzichten op het gebied van Workforce Strategy & Efficiency Management opgebouwd in diverse internationale en senior management posities bij o.a. Atos Origin, IBM, Logica en meer recent bij Medecins Sans Frontieres (‘Artsen Zonder Grenzen’).

Management in Motion - Workforce Management

Adaptable workforce
Tijdens de interactieve kennissessie zal Veltman delen dat het creëren van een ‘adaptable workforce’ meer is dan een serie van HR programma’s. Het is ook meer dan eenvoudigweg het vermogen bij medewerkers ontwikkelen om om te gaan met veranderingen. Het begint met leiderschap, het hebben van de juiste mensen die de vaardigheid en de mogelijkheid hebben om een visie te ontwikkelen en uit te dragen, richting te geven, structuur neer te zetten en invulling te geven aan operationele uitvoering en daarmee de gewenste business resultaten realiseren.

Nieuws

Meer nieuws over