Management in Motion sponsort Support2Sports

01 mei 2013 Consultancy.nl

Management in Motion heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met Support2Sports.
 
Support2Sports is een ‘non-profit’ instelling dat zich inzet voor het promoten van de golfsport onder de Nederlandse jeugd. De stichting doet dit door een selectie jeugd-topgolfers te ondersteunen in hun ontwikkeling naar de top. Daarnaast is Support2Sports exclusief organisator van de Faldo Series in Nederland, een wereldwijd initiatief van voormalig topgolfer Nick Faldo.
 
Volgens Herman Waijers, directeur Management in Motion, past de sponsorrelatie goed bij het karakter van het adviesbureau. “Er zijn een aantal leuke parallellen. Wij brengen potentieel binnen bedrijven tot ontwikkeling, zetten zaken in beweging en realiseren elke dag weer topprestaties bij onze opdrachtgevers. De golfsport past ook goed in het relatiebeheer met onze (potentiële) opdrachtgevers en onze interim- en programmamanagers”.

Management in Motion - Golf
 
“Support2Sports is verheugd dat Management in Motion ons steunt om de golfjeugd in Nederland meer kansen te bieden” zegt Fred Bootsma van Support2Sports.
 
Over Management in Motion
Management in Motion levert interim- en programmamanagement op het gebied van operations- en ICT management. Het adviesbureau uit Zoetermeer heeft circa 130 senior interim managers en is gespecialiseerd in de sectoren Telecom, Utilities, Semi-Overheid en Zakelijke Dienstverlening.

Nieuws

Meer nieuws over