Ivo Weekenborg in MT van Management in Motion

11 februari 2014 Consultancy.nl

Interim- en programma-management specialist Management in Motion heeft het directieteam uitgebreid met Ivo Weekenborg. Hiervoor bekleedde Weekenborg de functie van interim Directeur bij de internationale tak van onderzoeksinstituut TNO.

Bij Management in Motion gaat Weekenborg zicht met name richten op de regio Rotterdam-Rijnmond, een gebied waar hij meer dan twintig jaar werkzaam is geweest in verschillende leidinggevende functies. Zo was Weekenborg onder meer Regiodirecteur Rotterdam-Rijnmond bij Randstad, Directeur Economie bij het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam en Directeur van de Rotterdam Investment Agency bij de gemeente Rotterdam. In zijn laatste rol was hij interim Directeur bij het Delftse TNO International.

Directieteam

Met de toetreding van Ivo Weekenborg wordt het directieteam van Management in Motion uitgebreid van drie naar vier leden, in lijn met de groeiambities van het Zoetermeerse adviesbureau. In het afgelopen jaar heeft het managementbureau – dat beschikt over zo’n 130 managers en adviseurs – een sterke groei doorgemaakt en voor 2014 heeft het management de doelstelling uitgesproken om deze groei te continueren.

Directieleden Management in Motion

“Wij zijn erg blij met de komst van Ivo en deze uitbreiding van onze directie. Het vergroot de diversiteit in ons team en onze focus op het groot Rotterdamse gebied. Wij wensen Ivo veel plezier en succes!” zegt Herman Waijers:

Ivo Weekenborg: “Ik volg Management in Motion al enige tijd en vind het een professioneel  en ambitieus bedrijf dat veel aandacht besteed aan al haar relaties. Ik heb veel vertrouwen dat de samenwerking met dit team in lijn ligt met mijn motto van de drie P’s: Vertrouwen in elkaar leidt tot Plezier, Power en Prestaties bij ons allen!”

Nieuws

Meer nieuws over