Bob de Jager directeur van Management in Motion

06 oktober 2011 Consultancy.nl

Bob de Jager (46) is per 1 oktober 2011 in dienst getreden als commercieel directeur van Management in Motion. Het adviesbureau uit Zoetermeer bestaat uit een netwerk van meer dan 110 interim-managers en biedt diensten aan op het gebied van Operational Excellence, ICT Management en GEO Management. Tussen 1997 en maart 2011 was de Jager werkzaam bij Logica, o.a. als Director Outsourcing Services.  

Het aantrekken van de Jager past in de groei- en business strategie van Management in Motion. Het bedrijf, opgericht in 2008 door Herman Waijers en Ries Bode heeft de afgelopen jaren een interessante groei doorgemaakt. Met de aanstelling van de Jager stapt Management in Motion versterkt in de volgende groeifase.

Herman Waijers: "Wij zijn erg verheugd met de komst van Bob. Hij brengt een ruime ervaring mee op commercieel management gebied. Wij verwachten dat we met de versterking van Bob de slagkracht van onze onderneming een verdere impuls kunnen geven. Ik ken Bob al geruime tijd en zie uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking". Mede-oprichter Ries Bode: "Persoonlijke relaties zijn belangrijk voor de business van Management in Motion. Bob brengt een interessant relatienetwerk mee, waarmee we onze positie verder kunnen versterken. Ik kijk uit naar de samenwerking!"

Bob de Jager: "Management in Motion is een specialistisch en dynamisch bedrijf dat stevig aan de weg timmert met interim- en programma management dienstverlening die voor een blijvende verbetering bij klanten zorgt. Dat is wat Management in Motion en mij persoonlijk beweegt. Dit geeft mij veel energie om er samen met Herman en Ries de schouders onder te zetten".

Over Bob de Jager
Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft de Jager in meer dan 20 jaar diverse algemeen en commercieel management- en directiefuncties vervuld bij achtereenvolgens KPN, CMG en Logica.

Over Management in Motion
De missie van Management in Motion is: Realizing Sustainable Excellence. Management in Motion levert interim- en programma management met als speerpunten Operational Excellence, ICT Management en GEO Management. Actief in de sectoren telecom, utilities, zakelijke dienstverlening en (semi-)overheid, werkt Management in Motion uitsluitend met senior managers met meer dan 15 jaar ervaring. Management in Motion kan putten uit een pool van ruim 110 geselecteerde en ingeschreven freelancers en werkt op dit moment aan 20 opdrachten.

Nieuws

Meer nieuws over