Management in Motion sponsort topatleet Pelle Rietveld

14 juni 2011 Consultancy.nl

Adviesbureau Management in Motion uit Zoetermeer heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met Pelle Rietveld. De topatleet is gespecialiseerd in de meerkamp. Hij werd zowel outdoor als indoor Nederlands kampioen in zijn specialiteit. Met de financiële bijdrage van het adviesbureau kan Rietveld zich optimaal voorbereiden op de Olympische Spelen 2012 in London.

“We ondersteunen Pelle al een aantal jaren, onder meer via de Stichting Zoetermeer Topsport. “De OS2012 in London komen dichterbij en het begon bij ons te kriebelen. Pelle is een zeer enthousiaste tienkamper, met heel veel liefde voor zijn sport en een brandende ambitie om zich voortdurend te blijven verbeteren. Zijn energie werkt aanstekelijk, ook wij zijn daar gevoelig voor” zegt Herman Waijers, een van de directeuren van het adviesbureau.

Volgens de directeur past Rietveld sterk in het profiel waar Management in Motion naar op zoek was. “Management in Motion zet interim-managers in bij haar klanten met als doel daar een proces in gang te zetten dat leidt tot duurzame verbetering. Pelle zit net zo in elkaar als onze managers, voortdurend op zoek naar mogelijke winstpunten. Hij zoekt de beste coaches, de beste adviseurs om zo stappen te zetten richting de wereldtop. Het is een proces dat nooit af is en dat tekent zijn ambitie!”

Management in Motion - Pelle Rietveld

Pelle Rietveld zelf over de ondersteuning door Management in Motion: “London komt dus steeds dichterbij. Ik ben nu zesentwintig, de optimale jaren voor mij als tienkamper komen eraan. Tijd om te oogsten. Knelpunt was echter nog mijn financiële situatie. Mijn concurrenten uit Amerika, Cuba, Duitsland, Frankrijk zijn allemaal full-time bezig met hun sport. Ik werk er nog naast en dat is een situatie die niet vol te houden is. Ik moest concessies doen aan mijn trainingsprogramma en nu de Spelen zo dichtbij komen kan ik me dat niet meer permitteren. Ik heb mijn handen vol aan training, aan herstel, aan de medische begeleiding, aan mijn topsportcarrière. Dankzij de ondersteuning van Management in Motion krijg ik de kans om tot aan London dat optimale programma te draaien. De kans dat ik daadwerkelijk de Spelen haal wordt zo een stuk groter!”.

Nieuws

Meer nieuws over