Logica directeur B. de Jager in MT Management in Motion

04 oktober 2011 Consultancy.nl

Bob de Jager is als Commercieel Directeur toegetreden tot het directieteam van Management in Motion. Hij wordt binnen de directie verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van de commerciële activiteiten. De Jager is afkomstig van Logica, waar hij de afgelopen vijf jaar de functie van Director Outsourcing Services bekleedde.

Directielid Herman Waijers is tevreden met de aanstelling van De Jager. “Wij zijn erg verheugd met de komst van Bob. Hij brengt een ruime ervaring mee op commercieel management gebied. Wij verwachten dat we met de versterking van Bob de slagkracht van onze onderneming een verdere impuls kunnen geven. Ik ken Bob al geruime tijd en zie uit naar een plezierige en succesvolle samenwerking”. Ries Bode, ook MT-lid van het adviesbureau uit Zoetermeer, voegt toe: “Persoonlijke relaties zijn belangrijk voor de business van Management in Motion. Bob brengt een interessant relatienetwerk mee, waarmee we onze positie verder kunnen versterken. Ik kijk uit naar de samenwerking!”

Bob de Jager - Management in Motion

Bob de Jager zelf over zijn overstap: “Management in Motion is een specialistisch en dynamisch adviesbureau dat stevig aan de weg timmert met interim- en programma management dienstverlening die voor een blijvende verbetering bij klanten zorgt. Dat is wat Management in Motion en mij persoonlijk beweegt. Dit geeft mij veel energie om er samen met Herman en Ries de schouders onder te zetten”.

Nieuws