Double Effect begeleidt Private Banking seminar in Azie

23 januari 2013 Consultancy.nl

Op 17 januari 2013 vond de vijfde editie van Meeting of Minds (MoM) Private Banking plaats in Singapore. Onder de deelnemers bevonden zich CEO’s van private banks, family offices, externe vermogensbeheerders en onafhankelijke financiële dienstverleners, vanuit de gehele Asia Pacific regio. Double Effect leidde samen met de Owen James Group een debat over twee actuele thema’s binnen private banking.

De volgende twee thema’s werden door Double Effect en Owen James Group begeleid:

  • Belangrijke marktontwikkelingen en de impact hiervan op diverse business modellen
  • Regelgeving: het verhogen van de concurrentiepositie van de industrie en het meten en controleren van de stijgende kosten omtrent regelgeving

Het debat werd gefaciliteerd door een matrix poster ontwikkeld door het adviesbureau. “Dit zorgde voor een levendig en inhoudelijk debat. De deelnemers werden door middel van een visueel dashboard uitgedaagd om hun ervaringen, visie en ideeën te delen, hetgeen bijdroeg aan nieuwe inzichten. Deelnemers waren erg positief over de aanpak en de themasessies” aldus Boris van der Saag, Financial Markets Directeur van Double Effect in Singapore.

Naar aanleiding van de succesvolle feedback heeft het advieskantoor besloten om ook deel te nemen aan de volgende Meeting of Minds in april 2013 (Hong Kong).

Double Effect Singapore
In augustus 2011 opende Double Effect een kantoor in Singapore. Het advieskantoor kende een voortvarende start: in het eerste jaar groeide het aantal consultants van 2 naar 11 (zie voor meer informatie: ‘Sterke groei voor Double Effect Singapore in 1e jaar’).