Twynstra Gudde boek Managementboek van het Jaar

22 april 2013 Consultancy.nl

Het boek ‘Leren samenwerken tussen organisaties’ van twee partners van Twynstra Gudde heeft de prijs ‘Managementboek van het Jaar 2013’ gewonnen. De prijs werd eind vorige week uitgereikt aan de adviseurs van het organisatieadviesbureau tijdens het Managementboekengala in de Rode Hoed.
 
De prijs Managementboek van het Jaar is tien jaar geleden gelanceerd door Managementboek.nl.
 
Op de longlist voor de prijs stonden 64 boeken, waaronder van auteurs werkzaam bij Business Openers (Marc van Eck , Ellen Leenhouts en Judith Tielen), &samhoud (Jeroen Geelhoed, Salem Samhoud en Ingrid Smolders), RedFoxBlue (Mike Hoogveld) en Twynstra Gudde (diverse auteurs). Van de genomineerde boeken kregen vijf een plek op de zogenaamde shortlist. De prestigieuze prijs werd uiteindelijk in de wacht gesleept door het boek ‘Leren samenwerken tussen organisaties’ van Edwin Kaats en Wilfrid Opheij.
 
Twynstra Gudde boek wint Managementboek van het Jaar 2013
 
Leren samenwerken tussen organisaties
‘Leren samenwerken tussen organisaties’ richt zich op hoe organisaties concreet gestalte kunnen geven aan samenwerkingsverbanden. Het boek is gebaseerd op wel wetenschappelijke inzichten, best practices uit de praktijk en eigen inzichten en ervaringen van de twee Twynstra Gudde adviseurs. Volgens juryvoorzitter Philip Idenburg geeft het boek “een compleet overzicht” van de verschillende aspecten van samenwerking tussen organisaties. “In onze overtuiging zal dit boek in de toekomst bekend staan als hét handboek en naar alle waarschijnlijkheid het magnum opus van deze auteurs”.

Nieuws

Meer nieuws over