KPN Consulting en Van Aetsveld op Projectmgt. Parade

04 april 2013 Consultancy.nl

Op 23 april vindt de 9e editie van de Projectmanagement Parade plaats in het congrescentrum NBC (Nieuwegein). Tijdens het event komen project-, programma-, portfoliomanagers en project-management officers samen om kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van project-management. KPN Consulting is hoofdsponsor van het event, adviesbureaus Capgemini en Van Aetsveld hebben zich verbonden als evenementsponsor.
 
Het thema van de Projectmanagement Parade 2013 is ‘Projectmanager met impact’. Het event wordt georganiseerd door IPMA-NL, de Nederlandse beroepsvereniging voor projectmanagers.
 
Projectmanagement Parade 2013
 
Presentaties en workshops
Tijdens de Projectmanagement Parade kunnen bezoekers deelnemen aan zo’n veertig presentaties en workshops. Naast het bijwonen van presentaties verzorgen de adviesbureaus zelf ook workshops. Zo verzorgt Laura de Faber van Van Aetsveld de workshop ‘Meer impact met organisatiecultuur gerelateerde interventies!’ en verzorgen haar collega’s Gilbert Silvius en Ron Schipper de workshop ‘De implementatie van duurzaamheid in projecten en programma’s’.

Nieuws

Meer nieuws over