Van Aetsveld sluit zich aan bij zakelijke dienstverlener Lagant

03 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Van Aetsveld, een specialist in project- en verandermanagement, heeft zich aangesloten bij de Lagant Groep, een zakelijke dienstverlener en opleider.

Het in Amersfoort gevestigde Van Aetsveld specialiseert zich sinds 1997 in het uitvoeren van projecten en veranderopgaves. Tot de klantenkring van het bureau behoren partijen als ABN Amro, Ahold, verschillende gemeenten, Nederlandse Spoorwegen, Nuon, PGGM, TU Delft en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Door zich aan te sluiten bij het grotere Lagant Groep kan Van Aetsveld volgens directeur Ronald van Rossum de dienstverlening verder uitbreiden en verbreden, waardoor het een totaalpakket kan aanbieden aan opdrachtgevers. “We zijn hiermee klaar voor de toekomst.”

Van Aetsveld sluit zich aan bij zakelijke dienstverlener Lagant

Lagant Groep is vooral bekend als opleidingsinstituut. Het bedrijf – opgericht in 1991 – traint medewerkers in thema’s als agile, scrum, programma-, project- en portfoliomanagement, IT service management, leiderschap, en verandermanagement. Ook certificeert het professionals voor methodologieën zoals Agile, IPMA, ITIL, MSP, NLP, Prince2 en SAFe.

In de jaren tussen 2015 en 2020 is Lagant Groep ook opgeschoven richting projectmanagement, en sinds begin 2020 is de dienstverlener ook actief in de wereld van agile consulting. Toen werd Agile Business Builders ingelijfd, een boutiquebureau dat zich specialiseert in de verandering richting een agile organisatie.

Met Van Aetsveld krijgt Lagant de beschikking over een team van twaalf ervaren projectmanagement en organisatieconsultants. Van Aetsveld zal nauw samenwerken met de opleidingsspecialisten van Lagant, en op agile opdrachten met het team van Agile Business Builders.

“We zijn al 25 jaar succesvol in het leiden en begeleiden van projecten en veranderingen en het verzorgen van opleiding, training en coaching daarbij. Deze krachtenbundeling heeft geen gevolgen voor de dienstverlening die klanten van Van Aetsveld gewend zijn”, aldus Van Rossum.

Als onderdeel van de deal verhuist Van Aetsveld per 1 augustus naar het kantoor van Lagant Groep in Utrecht.