Ex Ordina topman Hans Vets CEO bij Logica Belgie

03 maart 2012 Consultancy.nl

Hans Vets, de voormalige CEO van Ordina België, is door Logica aangesteld als Vice President voor België. Vets (49) zal rapporteren aan Seamus Keating, sinds december 2010 CEO van Logica Benelux. Verder wordt Vets verantwoordelijk voor de aangekondigde reorganisatie van Logica België en moet hij de financiële positie van het ICT adviesbureau versterken.

De functie van Vice President voor België werd sinds afgelopen september ad interim ingevukd door Eric Guyot. Hij volgde Paul Langendoen op, die vorig jaar tot CFO van Logica Benelux werd benoemd.

Over Hans Vets
Hans Vets werkte tussen 1993 en 1999 voor Origin International als global director SAP. In 2004 verkocht hij zijn eigen bedrijf The Vision Web aan Ordina Nederland, en werd hem gevraagd Ordina België verder uit te breiden. Nadat hij zeven jaar als CEO van Ordina België had gewerkt, werd hij in januari 2011 onverwachts vervangen door Franky Van Damme.

Reorganisatie
Logica maakte vorig jaar wereldwijd een hogere omzet, maar in de Benelux leidde het adviesbureau nog verlies. In december 2011 kondigde Logica aan dat in Nederland en België circa 450 tot 550 banen zullen verdwijnen, waarvan het grootste gedeelte in Nederland. Vets moet er nu onder andere voor zorgen dat de Belgische tak van Logica weer winstgevend wordt.

Nieuws