Spijkerboer van Executive Search naar Boer & Croon

01 februari 2013 Consultancy.nl

Boer & Croon heeft per 1 februari 2013 Haico Spijkerboer (45) aangesteld als Associate Partner bij Boer & Croon Management, de interim management tak van het adviesbureau. Hij is afkomstig van executive search bureau Maes & Lunau, waar hij de afgelopen 2,5 jaar werkzaam was op het gebied van werving en selectie.  In zijn nieuwe rol wordt Haico Spijkerboer verantwoordelijk voor het realiseren van opdrachten binnen de sector Handel & Industie en Energie & Utilities.
 
Over Haico Spijkerboer
Haico Spijkerboer studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna ruim tien jaar bij TNT. Hij was daar achtereenvolgens manager operations, manager finance en manager marketing & sales. In 2000 behaalde Spijkerboer zijn Master in transport & logistics en stapte hij over naar TNT Logistics (tegenwoordig CEVA Logistics). Als director Business Development was hij belast met het sluiten van grote internationale contracten. In april 2004 trad hij in dienst bij supply chain leverancier Exel, waar hij verantwoordelijk was voor Sales & Business Development.

Een jaar later maakte hij de overstap naar de recruitmentwereld: hij werd Executive Search Consultant bij Yess International Consultants met een focus op de sectoren logistiek, industrie en de zakelijke dienstverlening. Na 5,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij het werving en selectiekantoor verhuisde hij naar concurrent Maes & Lunau.

Nieuws

Meer nieuws over