VODW organiseert marketing seminar voor topondernemers

02 februari 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 16 februari 2012 organiseert VODW in samenwerking met Port4Growth de Executive Growth Table “Marketing: de uniekheid van mijn bedrijf”. Patrick Ruijs (partner) en Isolde Schram (managing consultant) zullen de bijeenkomst faciliteren. 

Port4Growth is een netwerk van groeiondernemers in Nederland. Port4Growth organiseert jaarlijks speciaal voor de grotere bedrijven (> 60 FTE en > €6 miljoen omzet) verschillende Executive Growth Tables. Deze rondetafelbijeenkomsten zijn besloten bijeenkomsten waarin openlijk met een select gezelschap van topondernemers kan worden gesproken over onderwerpen die deze ondernemers bezighouden. 

Executive Growth Table “Marketing: de uniekheid van mijn bedrijf”
Het thema van de VODW Growth Table is ‘Hoe breng ik de uniekheid van mijn bedrijf over de bühne?’ en ‘Hoe kan ik online media voor me laten werken?’. Vragen die spelen zijn: Waarop onderscheidt mijn bedrijf zich van mijn concurrenten? Wat maakt mijn bedrijf uniek? Hoe breng ik het onderscheidend vermogen van mijn bedrijf over aan de markt en welke (online) middelen kan ik hiervoor het beste gebruiken?  De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van VODW in Leusden. 

Over VODW
VODW is één van de meest toonaangevende adviesbureaus op het gebied van marketing en strategie. De dienstverlening van VODW richt zich op de ontwikkeling en doorvoering van strategieën op het kruispunt van markt, klant en organisatie.