Eurogroup spreekt op De Webwinkel Vakdagen 2013

19 december 2012 Consultancy.nl

Op 23 en 24 januari 2013 zal de zesde editie van De Webwinkel Vakdagen plaats vinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Eurogroup Consulting zal op beide dagen aanwezig zijn. Daarnaast verzorgt het adviesbureau een presentatie op het gebied van e-commerce.
 
Tijdens De Webwinkel Vakdagen zullen Axel Groothuis en Maarten van Welsem, consultants bij Eurogroup Consulting, dieper ingaan op de verschuivingen binnen de traditionele supply chain door de toename in online verkopen. Uit een onlangs gehouden onderzoek van het adviesbureau (‘De effecten van e-commerce op de supply chain’) blijkt dat e-commerce de supply chain van producenten stevig beïnvloedt.
 
Vandaag de dag vragen producenten of productmerken zich af of, maar wellicht belangrijker nog, hoe een online verkoopkanaal kan worden toegevoegd aan bestaande verkoopactiviteiten. Het is duidelijk dat dit leidt tot spanningen met de partners van het traditionele verkoopkanaal. Echter, nieuwe vormen van samenwerking bieden ook extra mogelijkheden voor gezamenlijk succes. Tijdens de lezing zal nader worden ingegaan op de kansen en mogelijkheden op dit gebied en de visie van Eurogroup Consulting. Op basis van praktijkervaringen van fabrikanten, zullen de consequenties van het al dan niet direct gaan op hun operationele proces aan bod komen. Daarnaast zullen deelnemers volop ruimte worden geboden voor een interactieve discussie en het delen van ervaringen.  
 
Voor meer informatie bekijk het bericht: Eurogroup: De effecten van ecommerce op supply chain

Eurogroup Consulting - Effects of Ecommerce on Supply Chain

Nieuws

Meer nieuws over