PhiDelphi medeoprichter Frits van Servellen naar CDI

11 december 2012 Consultancy.nl

De medeoprichter van PhiDelphi Corporate Finance, Frits van Servellen, is uit dienst getreden als partner. Hij maakt de overstap naar M&A kantoor CDI Nederland, waar hij als partner in dienst treedt. Eerder deze maand verkocht hij al zijn aandelen PhiDelphi Corporate Finance aan mede-partners Joris Heerkens en Yme van der Wal.
 
In 2001 was Frits van Servellen samen met Joris Heerkens medeoprichter van het boutique corporate finance adviesbureau.
 
CDI Nederland
CDI Nederland is in 1989 opgericht en ondersteunt opdrachtgevers bij fusies, overnames, particpaties en (her)financieringen. CDI Nederland is het Nederlandse adviesbureau van CDI Global, een netwerk van fusie en overname adviesbureaus in 30 landen. Naast Frist van Servellen zijn Sander Smits van Oyen, Matthijs Driessen, Frank Govaert en Damman Nordbeck partner bij CDI Global.
 
In een reactie op zijn overstap zegt Frist van Servellen het volgende: “Ik krijg in deze omgeving de kans op uitvoering van mooie projecten in de midmarket: zowel nationale deals als cross-border overnames. Naast dat M&A-werk ga ik samen met het hele team werken aan de verhoging van naamsbekendheid van ons kantoor”.

Nieuws

Meer nieuws over