Squarewise helpt Akzo Nobel aan duurzaam portfolio

17 augustus 2010 Consultancy.nl

Vorige maand won Squarewise de ROA Impact Prijs 2010 voor een duurzaamheidsproject bij het chemische bedrijf AkzoNobel. De vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een adviesproject dat de beste resultaten heeft gerealiseerd bij een opdrachtgever. Reden voor Consultancy.nl om het winnende project in meer detail te bekijken.

Achtergrond van het project
In het bekroonde project adviseerde Squarewise de business unit Industrial Chemicals van AkzoNobel over een verduurzaming van het productportfolio. Het resultaat is een duurzamere R&D-agenda, in een branche die traditioneel een relatief grote druk uitoefent op de natuurlijke omgeving.
 
In onderstaand testimonial geeft Jos Keurentjes, Technology Director van de tak Industrial Chemicals, een overzicht van de uitdaging, het project en de toegevoegde waarde van het adviesbureau uit Amsterdam.
 

 
Medeoprichter en partner van Squarewise Marcel Heskes is trots op de ROA Impact prijs 2010: "Sinds die prijs bestaat, is Squarewise altijd genomineerd. Vier jaar geleden wonnen we al een keer en nu dus voor de tweede maal. Voor een jong organisatieadviesbureau als het onze is dat natuurlijk een geweldige stimulans en erkenning."

Nieuws

Meer nieuws over