Nieuwe Young Professionals starten bij SeederDeBoer

06 november 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SeederDeBoer heeft per 1 oktober 2012 twee Young Professionals (YP) in dienst genomen: Annelies van den Boom en Liefke van Ooijen. De nieuwe YPs behoren tot de vijfde lichting van het programma – het organisatieadviesbureau is in de herfst van 2010 gestart met een Young Professional Pool.
 
In mei van dit jaar zijn ook al vier nieuwe junior management adviseurs gestart bij SeederDeBoer.
 
De twee nieuwe YPs lichten hun motivatie toe voor hun keuze voor SeederDeBoer:
 
Annelies van den Boom
Tijdens de master van haar studie Bedrijfskunde heeft Annelies van den Boom zich gespecialiseerd in de richtingen Marketing en Organisatieontwerp en –verandering. Na afloop van haar studie heeft ze ervaring opgedaan met het oplossen van vraagstukken binnen organisaties door stage te lopen in Brazilië. “Ik vind het een uitdaging om organisaties te helpen met probleemstukken en daarvoor een gepaste, creatieve oplossing te bedenken. Binnen SeederDeBoer krijg ik de mogelijkheid om de vaardigheden uit het adviesvak en mijzelf persoonlijk te ontwikkelen.”

Liefke van Ooijen
Liefke van Ooijen heeft na haar bachelor International Business Economics de master International Business: Organization aan de Universiteit Maastricht gedaan. Na haar studie heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van inkoop, klachtenadministratie en communicatie. “Al tijdens mijn studie is mijn interesse in het organisatieadviesvak ontstaan. Het Young Professional Programma van SeederDeBoer biedt mij de mogelijkheid om mijn adviesvaardigheden verder te ontwikkelen en verschillende rollen te vervullen bij opdrachtgevers. De mensgerichte aanpak en openheid van de werknemers van SeederDeBoer zorgen dat ik mij hier thuis voel.”