HofP feliciteert alumni met eigen adviesbureau Ngenious

18 maart 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Medio maart hebben drie consultants van House of Performance hun eigen adviesbureau opgericht: Ngenious. In een persbericht feliciteert House of Performance de oud-collega's.

"Na samen ruim 15 jaar voor House of Performance gewerkt te hebben, verlaten Jan-Pieter Verweij, Bartel Berkhout en Sven Krol het nest. Zij starten met Ngenious, een adviesbureau gericht op het duurzaam verbeteren van resultaten van organisaties" aldus House of Performance.

Het adviesbureau vervolgt: "De missie van House of Performance is Mensen Laten Excelleren. We besteden daarom veel aandacht aan coaching en opleidingen. Het gevolg kan zijn dat adviseurs die we liever nog langer bij ons hadden gehad, voor zichzelf starten. We vinden het jammer dat we Jan-Pieter, Bartel en Sven moeten missen, maar zijn trots dat onze missie hiermee in de praktijk gebracht is. We feliciteren hen en wensen hen veel succes in de toekomst!"

Ngenious
Ngenious richt zich op performance verbetering door middel van verandertrajecten, training en coaching. De oprichters zijn gespecialiseerd op het gebied van o.a. lean, leiderschapsontwikkeling, gedrags-, cultuurverandering en customer excellence. De bedrijfsnaam Ngenious is een combinatie van de woorden Engine en Genius (de motor van de geest).