Ngenious

Ngenious bestaat sinds 2012 en is gespecialiseerd in organisatietransitie en Lean / Agile performance verbetering. Onze klanten vragen ons te ondersteunen in transitie van A naar B. Voorbeeld hulpvragen zijn: van inefficiënt naar efficiënt, van semi overheid naar commercieel, van twee bedrijven naar een bedrijf en van een organisatie met gebrek aan focus naar een doelgerichte organisatie. Ngenious bestaat uit zowel consulting- als een opleidingstak. Jaarlijks kiezen veel cursisten voor onze opleidingen, die we incompany én met open inschrijving verzorgen.   

Onze aanpak

Kenmerkend voor onze aanpak is holistische kijk op organisaties. Na het definiëren een (operationele) strategie, bepalen samen met de klant de benodigde interventies op het gebied van proces, besturing, klantbediening, de revitalisering van de werkplek, gedrag en leiderschap. Iedere klantsituatie is uniek, iedere aanpak is maatwerk en in ieder traject ligt onze focus op zowel de ‘bovenstroom’ als de ‘onderstroom’. Door middel van een scala aan opleidingen dragen we kennis over en creëren we eigenaarschap bij medewerkers. De realisatie van de strategie staat centraal, Lean en Agile zijn voor ons vooral het middel en niet zozeer het doel. 

Kennis van de bron

Ngenious haalt haar kennis bij de bron. Wij zijn officieel partner van het Toyota Management Institute in Nagoya, Japan. We beschikken over de laatste kennis en ontwikkelingen op het gebied van Lean en Agile, én de toepassing ervan. We zijn zelf geschoold in Japan en onze gecertificeerde consultants en trainers mogen kennis over ‘pure’ filosofie van Toyota overdragen. Zodoende zijn we in staat Lean en Agile te plaatsen in de context waar het ontstaan is. Waar anderen primair kennis toepassen uit het westen, voegen wij daar een oosterse blik aan toe. Dit maakt een organisatietransitie of opleidingsprogramma vernieuwend, boeiend en inspirerend. Ngenious mag namens het Toyota Management Institute haar deelnemers, opleiden en certificeren in het Toyota way Management System (TMS / deep Lean) en Toyota Production System (TPS / Lean). 

Nieuwsgierig geworden

Neem een kijkje op www.ngenious.nl of volg ons op linkedin.

Ngenious | Nieuws