BearingPoint en Big Four kantoren aanwezig op KPN Scale Up Afternoon

31 augustus 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Op 13 september vindt de 27ste editie van de KPN Scale Up Afternoon plaats, een evenement waar diverse startups, scaleups, corporate organisaties en investeerders bijeen zullen komen om door middel van speeddatesessies tot nieuwe, waardevolle en innovatieve samenwerkingen te komen.

Het jaarlijkse evenement biedt een vruchtbare omgeving voor het smeden van waardevolle verbindingen, waarbij startups en scaleups de kans krijgen om hun oplossingen te presenteren aan potentiële partners en investeerders. Tegelijkertijd hebben deze partners en investeerders de mogelijkheid om toegang te krijgen tot baanbrekende technologieën en innovatieve ideeën van innovatieve, jonge bedrijven.

Meer dan twintig corporate organisaties en investeerders zullen deze editie van KPN Scale Up Afternoon hun opwachting maken. Denk aan corporates als Deloitte, EY, KPMG, BearingPoint, Connekt, Ahold, Enterprise Solution, Microsoft, NS, PostNL en Johan Cruijff Arena; en investeerders als: ABN AMRO, Eneco Ventures, Rabobank, Rockstart, TIIN Capital en Volta Ventures.

BearingPoint en Big Four kantoren aanwezig op KPN Scale Up Afternoon

KPN streeft ernaar om Nederland vooruit te brengen door samen te werken met startups en scaleups op het gebied van innovatie. Ook vanuit de KPN-organisatie zullen dan ook meer dan achttien teams deelnemen aan het evenement, variërend van Mobile Connect, Marketing en IoT tot Security, Digital, Simyo, Finance en meer.

Met de KPN Scale Up Afternoon onderstreept KPN zijn toewijding aan innovatie en de groei van het ecosysteem. Het event is een initiatief van KPN Liaison Management Scaleups. Dit team binnen KPN zoekt continu naar win-win samenwerkingen met innovatieve partijen die oplossingen bieden voor de uitdagingen waar KPN voor staat.

Het speciale Liaison Management Startups en Scaleups team legt contact met deze partijen en deelt kennis van technologie, marketing en sales, evenals het uitgebreide netwerk van zakenpartners en klanten. Daarnaast investeert KPN via KPN Ventures in scale-ups die aansluiten bij de strategie van het bedrijf, waardoor ondernemers toegang krijgen tot de kennis en diensten van KPN om snel te kunnen groeien en volwassen te worden.

De KPN Scale Up Afternoon brengt deze samenwerkingen tot leven door een unieke gelegenheid te bieden voor waardevolle ontmoetingen en kansen voor innovatie en groei.