Marjolein Slappendel benoemd tot CFO bij HeadFirst Group

11 juli 2023 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

HeadFirst Group heeft Marjolein Slappendel benoemd als nieuwe CFO. In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor de financiële activiteiten van de groep.

Met haar ervaring en trackrecord bij gerenommeerde bedrijven als Merrill Lynch, ING en Action, evenals haar recente rol als CFO van Temper, wordt Marjolein gezien als een perfecte match voor de rol van financieel eindverantwoordelijk bij HeadFirst Group, de op één na grootste speler in de Nederlandse flexmarkt.

Marion van Happen, CEO bij HeadFirst Group: “Ik ben zeer verheugd met de komst van Marjolein. Met haar ervaring in continu verbeteren en haar oog voor opportunities om te innoveren en te groeien, past zij goed in onze energieke en sterk performende organisatie.”

Marjolein Slappendel, CFO, HeadFirst Group

“HeadFirst Group is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met hele slimme gedreven mensen. Ik ben trots daar nu onderdeel van te mogen zijn”, laat Slappendel verheugd weten.

De kersverse CFO ziet het als een “prachtige uitdaging” om verantwoordelijk te worden voor de verdere professionalisering van de business units finance, operations, quality en legal, en zo de basis voor de groeiambities van de organisatie te versterken.

HeadFirst Group heeft de afgelopen periode een sterke groei doorgemaakt. De marktleidende HR-tech dienstverlener wist vorig jaar een omzet van €2,2 miljard te realiseren, een stijging van €600 miljoen ten opzichte van het voorgaande jaar. De sterke groei komt voort uit organische groei evenals gerichte overnames en is mede gerealiseerd onder de vleugels van IceLake Capital, dat eind 2022 als investeerder instapte.

Aan Slappendel, die het CFO-stokje overneemt van Jan-Pieter van Vreeswijk (hij zal zich gaan richten op de internationaliserings- en M&A-strategie van de organisatie), nu de taak om die positieve koers voort te zetten.

Van Happen blikt alvast positief vooruit: “We beogen ook in 2023 te groeien door de combinatie van succesvolle dienstverlening aan onze klanten – zowel opdrachtgevers, leveranciers als zelfstandig professionals – en gerichte overnames die waarde toevoegen aan onze groep.”