Kirkman, HofP en Big 4 adviseurs op Springtij Festival

27 september 2012 Consultancy.nl

Adviseurs van Deloitte, Kirkman Company, KPMG, House of Performance en PwC zullen een presentatie / workshop verzorgen tijdens het Springtij Festival. Tijdens het event zullen meer dan 300 vertegenwoordigers uit verschillende sectoren met elkaar in gesprek gaan over vraagstukken op het gebied van MVO, duurzaamheid en toekomsttrends.
 
De Springtij-duurzaamheidscommunity komt dit jaar voor de derde keer bijeen, van 27 t/m 30 september op Terschelling.
 
The Circle Economy
Guido Braam (Managing Partner Kirkman Company) en Ralph Turm (Associate Director Sustainability bij Deloitte) zullen een workshop faciliteren over de circulaire economie. Doelstelling is om deelnemers bewust te maken van de noodzaak van een transformatie naar een circulaire economie en hoe dit te realiseren. Begin september sloten zeven dienstverleners zich aan bij het initiatief ‘The Circle Economy’, waaronder Kirkman Company.
 
KPMG, House of Performance en PwC
Jerwin Tholen (Associate Director bij de Sustainability-tak van KPMG) verzorgt op vrijdag 28 september een presentatie over megatrends (‘The State of the World’) en later op de ochtend een masterclass  (‘De Waarde van Ecosystemen’). Thijs Otto van Es, Managing Partner van House of Performance, faciliteert samen met Sandra Geisler van LightHorse de masterclass ‘De binnenkant van duurzaamheid’. En Magdalena Matei, werkzaam bij PwC, is op de zaterdag ochtend co-host van een rondetafel sessie.

Nieuws

Meer nieuws over