Kirkman organiseert outsourcing training voor OR leden

29 augustus 2012 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau Kirkman Company heeft een nieuwe reeks van trainingen georganiseerd voor leden van de ondernemingsraad (OR). De training is gericht op vraagstukken op het gebied van sourcing, outsourcing en offshoring.
 
In veel organisaties spelen vragen als: Waarom bestaan we eigenlijk? Waar staan we nu? Waar willen we dan naartoe? En als we dat al weten, wat doen we dan eigenlijk nog zelf (make), wat besteden we uit (buy) of wat doen we in samenwerkingsrelaties (ally)? Het is dus niet vreemd dat veel ondernemingsraden met (out)sourcingsvraagstukken te maken hebben. Hoe zorg je als lid van de OR/OC dat je een goed onderbouwd advies kunt geven? Tijdens “(Out)sourcing Basics voor OR-leden” komt dit aan de orde.
 
De training “(Out)sourcing Basics voor OR-leden” wordt in twee vormen aangeboden:
 
1-daagse training voor OR-leden, zowel inhouse als open inschrijving
In één dag ontwikkelen van basiskennis over (out)sourcing, met OR-leden van diverse bedrijven (6-12 deelnemers). De open inschrijving wordt gegeven op 20 en 27 september 2012. Inschrijven kan hier.
 
3-daagse Leergang voor OR-leden die veel met (out)sourcing te maken hebben
Diepgang op de modules Strategy Definition/Choice, Change en Control. De training wordt gegeven op 18 oktober (dag 1), 15 november (dag 2) en 29 november (dag 3) 2012.

Nieuws